Ditrix Saphira

Jag har lagt in Ditrix Saphira under rubriken ”våra tikar”, (e.Foxfoot Diaz u.Ditrix Pretty Woman). Detta är en ung tik endast 1½ år, och hon har redan visat vad hon går för. På världsutställningen i somras, kom hon på en andra plats bland totalt 23 tikar i juniorklassen. Stora Stockholm 2008, tävlade hon i jaktklassen första gången, hon fick sitt första certifikat och blev totalt tvåa bland tikarna. Hon har verkligen gjort ”kanondebut”!

Detta är en ”showartist”! Hon har ett underbart temperament pigg och glad, och jag är så glad över henne. Hon är barnbarnsbarn, till Danehouse Regency, en av mina stamtikar som jag började med på 80-talet. Nedan några foton på vår ”skönhet”.

ditrix-saphira-sidan1.jpg ditrix-saphira-sidan2.jpg

Sedan har vi fått en hälsning från SVCH Ditrix Wilbur, ägare Gunilla Byström, titta under rubriken feedback så ser ni en fin hane som solar i vintersolen.

4 Kommentarer on “Ditrix Saphira

  1. Hon är som en liten ”racerbil” i ringen. Springer ifrån alla och tar hem fina priser =) Ett riktigt charmtroll är vad hon är! Kramar till er alla från ett, återigen, snöigt Väsby.

  2. Saphira verkar trivas riktigt bra i rampljuset, och Wilbur ser ut att njuta i solskenet där han sitter i snön.

Comments are closed.