Senaste utställningen och lite annat smått och gott

Äntligen är hemsidan uppdaterad, se även under rubrikerna Våra hanhundar och Feedback.

Facebook har blivit ett forum för mig där jag lägger upp resultat som jag snabbt vill nå ut med, men nu ska jag skärpa mig med hemsidan. Resultaten ska komma även här men det kommer att dröja lite, men det finns så mycket annat att skriva om på hemsidan.

I år har jag bara ställt ut på två utställningar och vår yngsta tik Ditrix Patti Smith (Pottie), har gjort sin debut på dessa två utställningar, och resultaten blev 2 certifikat vid dessa tillfällen, foto kommer snart på henne under rubriken våra tikar.
På ÖTKs höstutställning i Mjölby blev Ditrix Yafie the Bluelight BIR, och BIS-4 och bästa veteran. Ditrix Patti Smith blev 2:a bästa tik.

Utställning Pottie och Yafie Yafie och jag,2

Jag är mycket i skogen med taxarna nu, antingen tränar vi viltspår eller så är vi ute och letar svamp, och de två yngsta Ringo och Pottie är alltid med när jag ska plocka svamp, det är bra skogsträning för dem.Pottie och Ringo i skogen

Till våren 2015 planeras en valpkull, en ny spännande kombination.

3 Kommentarer on “Senaste utställningen och lite annat smått och gott

  1. Så roligt att du uppdaterat hemsidan <3 Stort grattis till dina och hundarnas framgångar hittills i år!

  2. Vilka fina bilder på ALLA taxarna. Så roligt att få se dom. Grattis till utmärkelserna, kram till dig och alla sötnosar

Comments are closed.