Saphira – 11 veckor

Idag är Saphira 11 veckor, tiden går så fort med en liten valp.
Det var ett underbart väder igår så jag hade kameran till hands, och vem kan motstå att ta foton på en liten valp som var ute och hittade på ”hyss” hela dagen, det gäller att ta vara på den här tiden, den går så snabbt över. I år behöver inte Kaj och jag klippa ner gamla växtdelar det fixar Saphira så bra.
Nedan blandade foton på vårt ”charmtroll”.

saphira-full-fart.jpg saphira-tunga.jpg saphira-nyfiken.jpg saphira-11-veckorpinne.jpg saphira-11veckorspanar.jpg saphira-11-veckor-narbild2.jpg saphira-narbild.jpg

Måste bara berätta något som jag tycker är en prestation. Innan Ditrix Zang Real (Prinsen) tog sitt anlag i viltspår så fanns det björn i närheten, det var spår som visade att björnen hade gått över på två ställen över spåret, jag måste nog säga att jag är imponerad över lille Prinsen. Visst hade jag tränat Prinsen lite i skogen innan han flyttade, men som sagt här där vi bor finns det inte björn i skogen, och om jag har förstått saken rätt så är björnlukten väldigt ”frän” och säkert obehaglig för hundar, som inte känt denna lukt tidigare.
Jag är stolt över dig Prinsen, jag som tyckte du var en liten ”fegis” i skogen.

3 Kommentarer on “Saphira – 11 veckor

  1. Vilken liten skönhet Saphira är =) Hoppas allt är bra med er! Massa kramar till er alla!

  2. Underbar liten valp! Njut av den här tiden – den rinner fort iväg.
    Har berättat för mina vänner om Prinsens möte med björnspår – de var verkligen imponerade av honom. Grattis !

Comments are closed.