Viltspårchampionat – duktig valpköpare

Jag är inte lika flitig i skogen som för några år sedan med viltspårträningen, man blir lite ”mätt” ibland på det man håller på med, och då får man ta en liten paus, men som tur är har jag jätteduktiga valpköpare som verkligen är entusiaster, både i skogen och i utställningsringen.
Först vill jag gratulera Ditrix Zacramento som helt nyligen tog sin första etta i öppen klassen viltspår, ägare Ulf Gidlund.

Sedan vill jag ge Linda Wedin som är ägare till Ditrix Yatzie the Blackfoot en stor kram till viltspårchampionatet! Sista spårprovet full pott 42 poäng! Ni är så duktiga! Jag är stolt över er och snart ses vi, det skall bli så roligt!
Yatzie bor i Älvsbyn och där uppe tävlar man på älgklöv. Klöven är nästan lika stor som taxen, titta själv på dessa foton, visst är Yatzie fin, och så stolt hon är över klöven.

Nedan foton på Yatzie med älgklöv.

anne1.JPG anne5.JPG anne3.JPG

Det skall bli roligt med taxträff nästa helg, när vi skall fira mitt 20 års jubileum som uppfödare, det ser jag verkligen fram emot! Så många Ditrix taxar och från flera generationer.

2 Kommentarer on “Viltspårchampionat – duktig valpköpare

  1. Det är ju gulligt att klöven är lika stor som hunden =) Det ska bli rikigt kul att få träffa lite ditrixhundar nästa helg! Ha det bäst!

Comments are closed.