Valpfoton

Vi har två hanvalpar som fortfarande är till salu, Aramis som troligtvis blir kanintax, samt Porthos som blir dvärgtax. Båda har kraftiga benstommar, vackra rejäla huvuden, korrekt bett och ”stenarna” är på plats. Valparna har ett trevligt temperament.

Nedan foton på Aramis.
Aramis sidan ,klar Aramis,framifrån,klar
Nedan foton på Porthos.
Porthos framifrån ,klar Porthos, sidan,klar

Vi har fått en hälsning från ”Molle”, han bor på landet utanför Åtvidaberg, ägare är Annica Karlsson och Håkan Nygren.
Molle,1 Molle,2

3 Kommentarer on “Valpfoton

  1. vilka underbara taxar ni har, är så glad åt våran underbara Molle.

  2. Jag blev kär i Aramis nu! <3 Jäklar vad fin han är! Du får inte lägga upp såna bilder Anne 😉 Porthos är också fin men det är något speciellt med Aramis 🙂 Vad fin Molle har blivit också! Alltid fina och mysiga taxar från er <3

  3. Så fina valpar. Blir till glädje för sina nya mattar och hussar.

Comments are closed.