Bruksavelspris i silver till Foxfoot Diaz!

Diaz har fått avelspris i silver från Svenska Taxklubben för sina duktiga avkommor i både skogen och i utställningsringen. Han är nu vår äldsta tax här hemma, han fyller 10 år i april.

Han har nu gått i ”pension”, jag ställde ut honom för sista gången i september 2012, han blev BIR, bästa veteran, och BIS-4, han går med ”flaggan i topp”, det är han verkligen värd. Nu vill jag bara att han ska få ha det skönt här hemma, och få njuta av livet.

Stort tack till Ulf Gidlund som verkligen har jobbat med några av Diaz barn, och Emelie Nyström som är på gång, utan er hade vi inte fått detta fina pris. Jag själv är väl också med på ett hörn, med bla Xanadu och Saphira.

Nedan foton på Diaz när han var cirka 5 år, fotot där jag visar honom tävlar han som veteran.
diazwebb1.jpg kopia-av-diaz-onskar-ett-bra-ar-2009.jpg

kopia-av-diaz-bis-veteran.jpg

5 Kommentarer on “Bruksavelspris i silver till Foxfoot Diaz!

  1. ”Grattis pappa”, hälsar Skutt och Turbo! Vi kommer fortsätta kämpa på i skogen och ringen så vi håller tummarna för ett uppdaterat avelspris inom en snar framtid 😉 många varna kramar till er!

  2. Stort grattis till avelspriset. Diaz har ju alltid levererat både i skogen och i ringen. Ni är så duktiga. Önskar honom en härlig tid som ”pensionär”

  3. Vi får säga Grattis Pappa till ett nytt fint pris. Vi får även önska dig en lång och härlig pension slappandes i favorit stolen. Xanthe och lille Arn

Comments are closed.