Yafie

Jag har fått ett fint foto på Ditrix Yafie the bluelight från förra helgens utställning i Gnesta då hon blev BIR, det är Marie Gadolin som har tagit fotot.
113.jpg

Sedan har vi fått en hälsning från Yafies syster Yvette the bluebell, kallas för Tea. Jag blev så avundsjuk när jag såg de härliga fotona från sandstranden i Skåne, själv är jag uppväxt med dessa fina sandstränder. Det är hennes ägare Lena Andersson och ”lillmatte” Cornelia som har tagit bilderna.
212.jpg 37.jpg

Startbilden är på vår lilla filosof, Ditrix Xanadu, Elsa som vi kallar henne för, hon blir två år i början av juni. Hon har startat i jaktklassen två gånger och har två certifikat.

Till sist ett stort grattis till Ditrix Zacramento, ägare Ulf Gidlund, som har varit på taxutställning i Östersund, domare Eva Jönsson. Zacramento tävlade i valpklassen 6-9 månader, han blev BIR, och i finalringen BIS-2!

1 Kommentar on “Yafie

  1. Greetings! I’ve been following your blog for some time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Kingwood Texas! Just wanted to say keep up the good work!

Comments are closed.