Lite av varje

Jag har fått så fina hälsningar i helgen.

Till Emelie Nyström säger vi grattis på födelsedagen! Hon har fått en ny kamera, och nedan ser ni hur fin Turbo (Gandalf) har blivit. Hoppas ni snart startar på ett anlagsprov i viltspår.

turbo-i-skogen.jpg

Vetlanda tjejerna, Mimmi och Rosa, ligger nu i träning inför spårsäsongen, ägare till dessa är Barbro och Kjell Bergvall. Vi önskar er lycka till med kommande spårprov!
Nedan foto på Rosa men klöv.

rosa-och-klov.jpg

I helgen har Diaz parat en liten kanintaxtik som är dubbelchampion, hon heter Y-stammens Cocktail, för vidare information se under länkar på min hemsida, Y-stammens kennel.

Till sist är vi väldigt stolta över att vara månadens bild på Svenska Taxklubbens hemsida, det är inte första gången vi är det, men det är lika roligt varje gång.

7 Kommentarer on “Lite av varje

  1. Grattis Anne, månadens bild på taxklubbens hemsida är ju jätteroligt.
    Lycka till Mimmi och Rosa till kommande stordåd-

  2. Tack tack! Valborg är en bra dag att fylla år på, alla flaggar och tänder brasor för en 😉 Anlaget i viltspår kommer bli av snart då vi bara inväntar besked om vem domaren blir. Ska bli riktigt kul! Kramar till alla fina Ditrixtaxarna som var med på Taxklubbens hemsida! Ha det så bra i solen!

  3. Hej och tusen tack för att vi fick komma till Diaz… väl hemma och rosorna är klippta så nu kan man börja tänka på refrängen och så tillbaka i selen imorgon igen…
    Klappar på Diaz

  4. Grattis till både Anne o Emilie.
    Fina ditrixtaxar på hemsidan.

  5. Grattis Anne till det fina fotot, som blivit valt till månadens bild.

  6. Hej mamma/syrran Yafie
    Vad fin du är på startbilden,
    hälsar Torroja och Sparven genom matte Karin

  7. Spännande med valpar! =) Kommer bli kanonbra tror jag! Mathias och Turbo hälsar!

Comments are closed.