Jack 6 månader

Nu är Jack 6 månader och han utvecklas fint tycker jag. Han mäter i bröstomfång ca 32 cm, och kommer troligtvis att bli en liten dvärgtaxhane, det är jag mycket glad över. Bettet är komplett och på hans rygg har nu tjock fin päls börjat växa ut.

Det ska verkligen bli roligt att börja träna honom både i skogen och i utställningsringen.

Jack älskar snön, (vilket jag inte gör just nu), han klättrar så högt upp han kan på snövallarna och gissa om jag blev förvånad en dag när jag märkte att han åker utför på dessa, upp igen och sedan åker han ner på tassarna, jag fick mig verkligen ett gott skratt!
Ny tävlingsform kanske för tax.

Nedan några foton på Jack.

jack-6-manader.jpg jack-spanar.jpg jack-i-full-fart.jpg

Startbilden idag är på Ditrix two Zocks, Mille som han kallas för, det är hans matte Karin Österdahl som har tagit det fina fotot.

6 Kommentarer on “Jack 6 månader

  1. Så fin Jack är på bilderna. Han blir nog en stilig herre så småningom. Grattis på halvårsdagen Jack.

  2. Jack ser verkligen bra ut på bilderna. Det verkar som om han får mycket päls.
    Mille är så lik sin mamma Ronja tycker jag.

  3. Haha, jag taxarna överraskar väldigt ofta men det är det som är så roligt med dom. Vad fin Mille är och Jack verkar ha superkul i snön! Kramar till er!

  4. Sååå fin han är lille Jack! Blir jätte spännande att följa honom i vår och sommar! Mille är ju bara en snygging!! Vi får hoppas att Jack får lika fint hårsvall som Mille har. =) Tänker på er! Kramar från Linda, Fredrik, Vilja och taxtjejerna.

Comments are closed.