Våren är här!

Nu är det äntligen vår!
Jag har planterat penséer och har förstås fått hjälp av vovvarna.
Alla planteringskrukor låg spridda över hela tomten, Saphira var på väg in i den stora jordpåsen, de tycker troligtvis det är lika roligt som jag att det är vår, och att vi kan vara ute nästan hela dagarna.
Nedan blandade foton på glada vårtaxar!

mars-09-yafie-soffan.jpg mars-09diaz.jpg yafie-o-ronja.jpg

Startbilden är på det vackra paret Diaz och hans dotter Xanadu, på världsutställningen 2008 vann de parklassen. Jag hade aldrig visat upp två taxar samtidigt i utställningsringen, detta var för mig något helt nytt, en helt ny utställningsklass, och så vinner vi!
Ett minne för livet!

Från Höllviken i Skåne har ”lillmatte” Cornelia Andersson skickat ett foto på Ditrix Yvette the Bluebell, kallas för Tea, hon är efter Foxfoot Blue Dipper och Ditrix Tintomara.
Se under feedback.

6 Kommentarer on “Våren är här!

  1. Visst är det härligt när solen tittar fram! Gänget verkar ha det mysigt 😉

  2. Vilka underbara vårbilder på fina taxar
    och blommor. Igår hade vi vår men inte idag.
    Mimmi och Rosa älskar att gräva ute.

  3. Så underbart ni verkar ha det, att du redan kan plantera blommor!! Här uppe har vi haft sol i helgen, så vi har varit ute och grillat och solat. Det börjar verkligen bli fina dagar nu! Hoppas allt är bra med er där nere! Stora kramar från Linda, Fredrik och taxtjejerna

  4. Sköna vårbilder, förstår att Du har hjälp i trädgården. Alla ska ha roligt på sitt vis. Tjusigt par på världsutställningen.

  5. Vilka härliga vårbilder på vovvar och blommor.
    När vi vaknade i morse hade vi fått ca 15 cm nysnö i Roslagen. Fy sjutton.

Comments are closed.