Hälsningar

Vi har fått så fina hälsningar från några av våra valpköpare. Karin, Linda och Ulf har skickat fina foton på sina Ditrixtaxar. Det är ni som gör det värt att vara uppfödare!

Karin Österdahl har skickat foto på Sparven (Ditrix Yannice the big little woman) och Emile (Ditrix two Zocks) när de jagar sorkar på deras lantställe. Karin tycker inte om sorkarna de förstör hennes odlingar så nu har hon två duktiga jakthundar som gör allt för att förinta dessa varelser.
11.jpg

Karin köpte sin första valp från mig 1989, Ditrix Dark Beauty.
Mimmi som hon kallades för blev 17 år! Nu har Karin Sparven som är ett barnbarnsbarn till en av mina stamtikar Klockarbol’s Dixi Aldine, denna tik var mamma till Mimmi.

Ditrix Yatzie the blackfoot, är en tuffing, hon åker skoter i fjällvärlden, dessa foton har hennes ägare Linda Wedin skickat på henne när hon sitter och kopplar av på skotern.
21.jpg 31.jpg

Till sist en hälsning från Ditrix Xanthe, viltspårchampion, han tränas nu inför kommande viltspårtävlingar, ägare Ulf Gidlund. Lycka till!
4.jpg

Startbilden är på vår lilla kanintaxtik, SVCH SU(v)CH Ditrix Tintomara. Detta foto är april månads bild på Svenska Taxklubbens hemsida.
Tintomara är ”mamma” till lilla Sparven, Yatzie och Xanthe.