jun

10th

Fint besök!

I helgen har vi haft besök av Karin Österdahl och hennes Ditrix taxar.

Karin har nyligen fyllt jämna år, så vi passade på att fira henne.

Tillsammans med Karins taxar så har vi haft elva taxar tillsammans hela helgen, både hanar och tikar, allt ifrån 9 månader till 10 år. Det har fungerat så bra!

Vi har passat på att ta lite släktfoton, nedan foto på tre generationer Ditrix tikar, från vänster till höger är det, Patti Smith 9 månader, Xanadu 7 år, Tintomara 10 år.

tre-generationer-ditrix-tikar.jpg

Sedan blev det också ett ”mamma” – ”son” foto på två fina tigerfärgade taxar, till vänster Yafie the Bluelight och hennes son Torroja.

mor-och-son.jpg

Till sist vill vi säga ett stort grattis till ”Skutt” (Ditrix Dionysos), som i helgen blev godkänd i anlagsklass viltspår, stolt ägare är Emelie Nyström, nedan foto på det duktiga ”spårekipaget”.

skutt-spar2klar.jpg

Tillhär Kategorin Arkiv | 3 Kommentarer »

3 Responses to “Fint besök!”


 1. Karin
  juni 10th, 2012 Klockan 19:18

  Tack Anne och Kaj för en underbar helg, ni har skämt bort mig alldeles förskräckligt. Vi har haft det så jättetrevligt och nu saknar jag er. Kram och tack till er båda/Karin med vovvar

 2. Emelie
  juni 10th, 2012 Klockan 20:11

  Vilka fina bilder på släkten!! 🙂 Skutt var superduktig i spåret och vi fick till och med en rekomendation att ställa upp i SM. Så akta er ute i skogen för snart kommer vi 😉 tack Anne för allt stöd vi har fått

 3. Barbro Bergvall
  juni 12th, 2012 Klockan 17:01

  Fina bilder på släkten 🙂
  Fin bild på Torroja och mamma yafie . brorsan lite större än Rosa 🙂

Lämna en kommentar(OBS! Din kommentar kommer inte att visas förrän den har blivit godkänd!)