nov

6th

Fina minnen!

Detta är en helg för mig då jag funderar lite extra över livet, det finns många i mitt liv som jag saknar, både människor och djur. Jag är väldigt tacksam över att få leva så nära med djur och då menar jag förstås våra taxar här hemma.

Jag tog några foton idag,

Som vanligt när Jack träffar Elsa (Xanadu) så ska det pussas.

jack-och-elsa-pussas.jpg

Sedan hittade de yngsta ett äpple som var spännande att ”tugga” på, men den lyckan varade inte så länge, äpplet tog Jack, och sedan fick ingen komma i närheten av honom.

apple1.jpg apple2.jpg apple3.jpg

I går tände vi ett ljus för de taxar som har gått bort under hösten 2011, det är våra äldsta Ditrix taxar som har vandrat vidare, vi har många fina minnen efter Pretty Woman (Ronja), Nicholas (Nicke) och till sist Lanzelot (Lasse).

Julen 1999 fick jag en helt fantastisk present av min man Kaj, en fin oljemålning på de taxar som då fanns hemma. Tills i början av september fanns det en tax som fortfarande levde från tavlan, men nu är även vår kära Lasse borta.
Nedan foto på tavlan.

tand-ett-ljus.jpg

Tänd ett ljus och låt det brinna,”¦

Tillhär Kategorin Arkiv | 4 Kommentarer »

4 Responses to “Fina minnen!”


 1. Karin
  november 6th, 2011 Klockan 23:32

  Jag vet att det låter som en upprepning, men vilka bilder.
  Tavlan måste vara ett kärt minne för er.
  Kram

 2. Barbro Bergvall
  november 7th, 2011 Klockan 11:28

  Oh, så fina ord du skrivit…
  Fina bider på taxarna oxå .

 3. Ingabritt
  november 7th, 2011 Klockan 11:42

  Det har varit en helg för hågkomst av nära och kära. Fint uttryckt av Dig Anne.
  Nu ser vi framåt med nästa generation Ditrixtaxar – lycka till.

 4. Emelie
  november 13th, 2011 Klockan 19:19

  Åh, villen fin tavla! Tänker på er

Lämna en kommentar(OBS! Din kommentar kommer inte att visas förrän den har blivit godkänd!)