Svampplockning i vackert höstväder

Denna helg har vi varit ute i skogen och letat svamp, samt kollat in läget inför älgjakten.
Vi tog med våra norska ”guttar” Diaz och Jack och åkte till husse Kajs jaktmarker. Vi hittade en hel del svamp, bla två jättestora blomkålssvampar! Vi hittade lite andra svampar också, gula kantareller och svart trumpetsvamp, trattkantareller finns det hur mycket som helst av. Det får bli nästa helgs projekt. Nedan lite av helgens svampskörd.

svamp.jpg

Om drygt en vecka börjar älgjakten här, och Kaj är förstås med och jagar, jag står med på eftersöksjouren.

Vi har haft helt underbara höstdagar på sista tiden, så här kommer ett foto på ”soldyrkarna”.

trio-i-hostsol.jpg

Vi har fått en hälsning från sista valpkullen, det är från Afrodite, (11 veckor), hon kallas för Lova, det är ”lillmatte” Cornelia som har skickat fotot, Lova bor i Höllviken i Skåne.

afrodite-11-veckor.jpg

5 Kommentarer on “Svampplockning i vackert höstväder

  1. Vilka härliga soldyrkare.
    Lilla Afrodite-Lova är ljuvlig.
    Varma hälsningar från oss i Väsby

  2. Vilken fin bild på Lova! Alla ditrixhundarna ser ut att ha det riktigt bra i höstsolen. Skutt o Turbo hälsar till mamma Yafie o Ronja och pappa Diaz. Många kramar från vår lilla familj i Väsby!

  3. Jätte fina bilder! Så söt lilla Lova är. Herrgud! Tänk att det är 4 ½ år sen Yatzie var så där liten! Tiden går fort. =) Kramar till er!

  4. Fin bild på soldyrkarfamiljen och den stora svampskörden. Vilka härliga höstdagar det är nu. Det har sagts förut men kan sägas igen: finns inget sötare än taxvalpar !

Comments are closed.