Slutsummering av ”hundåret” 2011

Det har hänt väldigt mycket på kenneln i år. Jag har inte tävlat så mycket i år, det beror på olika anledningar, en t.ex är att jag inte är lika ”sugen” på att ge mig ut i utställningsringen längre. Denna känsla kommer och går, så nästa år kanske jag känner annorlunda, men de få utställningar som jag har varit på, så har det gått väldigt bra, jag är jättenöjd med fina resultat.

År 2012 firar jag 25 år som uppfödare, jag kan inte själv förstå detta, så fort tiden har gått.

Under 2011 har vi haft en valpkull, äntligen har Elsa (Ditrix Xanadu) hittat sin partner, det är Mataya’s Jack som vi har här hemma, de fick tre fina tikvalpar tillsammans. Vi har sparat Patti Smith (Pottie), hon är nu 4 månader och än så länge är jag väldigt nöjd med henne.
Jag har nog aldrig varit med om två taxar som verkligen ”älskar” varandra så mycket, men titta bara på min startbild, den säger allt, Elsa och Jack ”true lovers”.

Sedan har under hösten 2011 tre av våra äldsta taxar ”vandrat” vidare. Det är Ditrix Pretty Woman (Ronja), Ditrix Lanzelot , (Lasse) och Ditrix Nicholas, (Nicke). Allt gick så fort, inom tre veckor fick jag ta bort dessa fina vänner, så otroligt jobbigt, vi sörjer, och saknar dem så mycket. Vi har många fina minnen tillsammans med dessa underbara taxar, och det tänker vi ofta på.

Det har alltså blivit generationsskifte på kenneln, vår äldsta tax hemma är nu Foxfoot Diaz, han blir 9 år, nästa år i april.
Se foto nedan på en härlig veteran! Under alla år som jag har ställt ut honom på internationella/nationella, världsutställning, taxklubben, det är många domare som har dömt honom, så har han alltid fått sitt CK! Det är ett väldigt fint betyg!

diaz-veteran.jpg

Avslutningsvis vill vi önska er alla Ett Gott Nytt År och lycka till i både skogen och i utställningsringen 2012!
Nedan ett foto på några av de taxar som vi nu har hemma.

december-2011.jpg

8 Kommentarer on “Slutsummering av ”hundåret” 2011

  1. Fina bilder på fina taxar 🙂 2011 fick Turbo sitt första cert och vi håller tummarna för att det fortsätter så framöver 🙂 tack Anne för allt stöd under året som varit!

  2. Vilket vackert par Elsa och Jack är, det syns att de funnit varandra.
    Trevligt med årskrönikan. Önskar Er alla Ett Gott Nytt 2012.

  3. Dom är jättefina, både Jack och Elsa.
    Ja, du har så rätt.
    Det har varit ett år med både sorg och glädje.
    Kram från Karin och voff från dina ”gamla” Ditrixvovvar, Tilda, Sparven, Mille och Torroja

  4. Fin bild på Saphira, hon är underbart vacker och kan konsten att posera för fotografen. Bra jobbat Anne.

  5. Vilken kanonbild!
    Hon är verkligen en riktig stjärna som kan visa upp sig på bästa sätt.
    Men fotografen är inte så dålig heller.

Comments are closed.